Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов: Стопкадър с Тошко Йорданов служи за утеха на гузната съвест на доказани лъжци

Политика

Трифонов: Стопкадър с Тошко Йорданов служи за утеха на гузната съвест на доказани лъжци

Трифонов: Стопкадър с Тошко Йорданов служи за утеха на гузната съвест на доказани лъжци - Tribune.bg

„По време на предизборна кампания всеки може да каже всичко. Има хора, които с удоволствие, могат да лъжат за всичко. И го правят с кеф, без да им пука, защото просто природата им е такава. Един стопкадър с Тошко Йорданов от трибуната на Народното събрание се опитва да послужи за утеха в социалните мрежи на гузната съвест на хора, които отдавна са доказани лъжци“.

Това пише в профила си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„В сектата, наречена „промяна“, те ежедневно се събират - гледат тоя стоп кадър и си викат: „ние нямаме нищо общо с Пеевски. ИТН- имат“. После помълчат малко, почерпят се с пици с кристали, подпрат се на парапета и пак почнат: „ние нямаме нищо общо с Пеевски. ИТН – имат“. И така, розовият балон на илюзията, в която си мислят, че съществуват, се надува, надува и като се спука, всъщност излива истината“, казва той.

Ето какво още пише Трифонов.

„Тази грозна, откровена и болезнена истина, от която измъкване няма.

Тя касае само и единствено факти:

1. Една година ПП/ДБ управляваха с Делян Пеевски и Бойко Борисов.

2. ПП/ДБ легитимираха и изпраха Делян Пеевски и Бойко Борисов.

3. Над 60 процента от внесените от ПП/ДБ законопроекти в Народното събрание са с подписа на Пеевски и Борисов.

4. Според Даниел Лорер Пеевски се беше "променил към добро", а Кирил Петков благодари на Пеевски за Конституцията, която приеха заедно.

5. В последния ден на 50-то НС, всъщност, Тошко Йорданов и колегите от "Има такъв народ", които са на стопкадъра, с блокадата си спасиха работните места на десетки хиляди българи от Стара Загора, докато Кирил Петков седеше до Пеевски и Борисов, надявайки се да откраднат 2 милиарда евро заедно.

Искам да ви припомня, че в една предишна предизборна кампания, аз бях обвиняван от същите тези Кирил Петков, Лена Бориславова, Асен Василев, Николай Денков и прочие в това, че едва ли не граничният пропусквателен пункт "Капитан Андреево" е мой. Това беше долна лъжа, мръсна лъжа, гнусна лъжа, за да могат тези хора да си трупат някакъв жалък имидж.

После стана ясно, че е било лъжа, но на кой му пука? Нали предизборната кампания беше вече минала. Също така, искам да ви припомня, че Кирил Петков твърдеше публично, че аз съм "мафиот", заради което аз го съдих и го осъдих.

Тези хора са лъжци и сигурно ще се опитат отново да градят предизборната си кампания на лъжи.

Е, има известна разлика между нас и тях. Те се опират на лъжи, а ние на истината. На кого ще вярвате, разбира се, избирате вие.

И, за да спестя възможността на ПП/ДБ да си измислят глупости, както правят непрекъснато, ще бъда безапелационно ясен.

АЗ С ПЕЕВСКИ С НЯМА ДА ПРЕГОВАРЯМ!“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети